lördag morgon

Förra helgen ställde bästa Cajsa upp som valpvakt så jag kunde bila ner till Skåne och umgås lite med Kalle och Mathilda!
Bilade hemåt ganska tidigt på lördagen då vi planerat in B-provsträning.
Fick låna mark på värsta fina stället, så tacksam över snälla markägare!
Johanna fick köra Ivy, det är inte lätt. Inte lätt att köra mina hundar, det är heller inte lätt när man inte helt vet hur mycket hunden kan. Men jag tycker de gjorde det bra! Det kommer bli bra efter lite träning och jag tror att de passar bra ihop.

Johanna & Ivy

Jag körde först Yrsa. Fröken har endel att öva på, framförallt att gå fot! Det va helt katastrof just nu. Övriga arbetet va ok, vattnet finns mycket att träna vidare på.

Karin hade bakat värsta gofikan! Supergoda!

Sist ut så blev det med Roy för min del. Insåg att arbetet är ok, men han behöver lära sig att man inte ska kissa när man tränar så det har vi fokuserat på i veckan. Enkla sök där han inte har tid att kissa.

Puppisarna växer!
När de somnar i knät är det svårt att komma därifrån.

Veckan har varit fullspäckad. Det vart lite lugnare i början på veckan då det hade regnat lite förra helgen. Men nu är vi igång med vårbruk igen.

häromdagen kom det två stycken

Igår va jag hos Birgitta på Meadowlark på träning tillsammans med två syskon till Chins. Vi tränade dem en och en, men det är samtidigt så nyttigt att kika på de andra där emellan.
Tycker jag är helt ok på att träna dolda dirigeringar. Men jag fuskar lite när vi kommer till teckenträning med dolda. Det ska jag bli bättre på!
Bra och inspirerande eftermiddag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.