När luften lite går ur en.

Jag har under många år drömt om att jobba med hund. Kursverksamheten har jag pysslat med ett litet tag medans mina egna hundar har varit min dygnet-runt hobby.
Sedan någon vecka tillbaka är mina hundar inte längre en hobby utan på pappret en yrkesmässig verksamhet. Det är en härlig känsla när något man jobbat för så länge, äntligen är på riktigt.
Jag är inte så bra på att fira, men det blev såklart lite bubbel. Bubblig äppelmust (gillar egentligen bäst Vistakulles Cider, men den fanns inte på Ica nära mig) och en mysig frukost är bästa sättet att fira på om man frågar mig.
Jag hade dessutom planerat att köpa en present till mig själv när alles va klart. Presenten som jag lovat mig själv, aka bajsplockaren är inhandlad och ska utvärderas ett tag innan jag eventuellt köper in en till.
För är det något jag definitivt kommer vara grym på när jag blir gammal, så är det att plocka bajs. Vad är det man säger, 10 000 timmar för att bli ett proffs? lätt att jag snart redan är där, professionell bajsplockare. Ibland känns det lite så. Även städerska och veterinär kan jag nog lägga till på min meritlista. Vi skämtar ibland hemma om att jag snart borde söka arbete på en veterinärklinik och skriva med några års praktisk erfarenhet på mitt CV.

När Länsstyrelsen godkänt mina utrymmen för hundarna, skatteverket sagt sitt, alltihop hade blivit firat och bajsplockaren blivit inköpt, så gick luften lite ur mig. Nu då?

Jag har under några dagar känt mig alldeles tom, du vet, en såndär känsla av att vara alldeles vilse och inte veta vad jag ska göra framåt.
Noll motivation, en förlamande trötthet, en enorm besvikelse över skadade hundar och även lite annat.
Alldeles tom, noll glädje och motivation.

Men vet du, så är det tydligen. När man uppnått ett mål som man så länge strävat efter, är det inte alls ovanligt att man får en sån känsla av tomhet, det är inte alls ovanligt att man känner sig vilse och förvirrad.
Jag är så tacksam över mental träning.
Det är klart att jag har mina dippar, det har alla, men de är betydligt mindre och kortare än vad de tidigare har varit.

Jag har ännu inte riktigt satt upp något nytt personligt mål framåt, men det kommer.
Tillbaka till planering och genomförande.
Tänk att måndagar faktiskt är min favoritdag, det är lyx ändå! ♡

Leave a Reply

Your email address will not be published.