Måndag

Poppel har flyttat norrut och verkar trivas bra i sitt nya hem!
Hon är en väldigt go hund på alla sätt, men av lite olika anledningar bestämde jag mig för att hon nog skulle trivas bättre ihop med Mia och John.

Ett besök hos naprapaten i tisdags gjorde att ryggen blev lite bättre.
I onsdags bar det av söderut för att gå med spaniel. Bonnie skötte sig ganska ok. Körde förbi Teba påväg till Kristianstad och konstigt nog, hur många dummysar man än äger, behöver man alltid en till när man kommer in där..
I torsdags var det tackjakt och Yrsa va med på andjakt efter någon veckas löpvila hos min far. Hon va väldigt redo kan man säga, någon gång lite väl redo kanske. På eftermiddagen fick jag skjuta min allra allra första fågel för Bonnie! Annars har jag mest alltid haft någon annan till att skjuta för B. Bra dag tillsammans med bra människor i mestadels sol.

Bonnie, Centennial’s Boa Constrictor

I fredags var det fasanjakt och jag hade Ivy och Yrsa vid sidan. Ivy börjar lära sig lite vad det går ut på och ibland gör hon väldigt bra saker, men i vissa situationer är hon fortfarande väldigt orutinerad. Yrsa är alldeles för rutinerad och tror många gånger att hon är ensam apportör på stället, väldigt irriterande faktiskt.

Ivy (Bez Ami’s What A Sensation) och Yrsa (Il Sano’s Baccara)
Kvällsjakt med Kalle i fredags! SÅ roligt!

I lördags och söndags var det fasanjakt och mestadels med spaniel vid sidan. Ivy får hänga med och hjälpa till och putta lite fasaner ibland. Hann med att träna Bonnie och Clyde lite efter jakten i lördags innan det blev mörkt. Clyde går så in i bänken, så himla rolig att träna!
Igår så stötte Bonnie ett vildsvin som gick upp två meter framför mig ur ett dike, både jag och Ivy fick en mindre hjärtattack. B va ganska obrydd och ville mest leta vidare efter fasanerna.

Roligare att ta bild de soliga stunderna, det blev även lite ösregn emellanåt.
Storvästens Essie

Då det för min del tyvärr inte blev någon spanielvalp från Bonnies mamma Cobra bestämde jag mig för att det va dags för en terrier, efter många års väntan, så äntligen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.