Juni

Tråkiga besked på ultraljud för några veckor sedan, det blir tyvärr inga valpar efter Fyran & Ezzet. Blev väldans ledsen och besviken över det men jag antar att det säkert ska finnas en mening med det på något sätt.

Sommartid

Det har även i maj blivit lite färre timmar med hundträning än vad det brukar vara. En måndag va jag och laget på en roadtrip ner till skåne för att röntga Ivys rygg. Har inte kunnat sätta igång henne utan att veta att hon är ok. Medans hon hängde hos veterinären va vi andra och kollade in sjön. Skönt att ha fått en ok stämpel på Ivy.

Yrsa, Chins, Walter, Clyde & Bonnie

Sommartid betyder simtid och vi har äntligen kommit igång med simträningen. Clyde har börjat simma ganska bra, ibland får han även för sig att simma frivilligt även fast vi inte är ute med båten. Chins har fått provsimma någon gång och hon är lika snabb och störig i vatten som hon är på land.

Det har blivit endel timmar på gym med Cajsa!
några timmar på sjön med Ayhan!
några timmar i skogen med Chins

Nu verkar det som att det kan komma att bli lite jaktprov och glada är vi över det, hundträningen är nu i full gång och det är så väldans roligt att äntligen va igång igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.