Februari

Februari just nu och jag önskar att jag hade haft energi till att hänga på fotgående-utmaningarna, men måste inse och acceptera att det inte alltid fungerar med jobb och fritid. Många av dygnets ljusa timmar spenderas på arbetet och gemensam promenad prioriteras framför egentid. Men Walter tränas för fullt, just nu håller vi på att öva ordet “ut”, över platt mark, ojämn mark och dike. Det är så roligt med unga hundar när man få se att de funderar och plötsligt kommer på vad man vill att de ska göra.

Walter spenderar många timmar med mig på jobbet, underbart med en bästa vän precis bakom ryggen hela dagen.

Första träningen för Ivy idag på lääääänge! Så himla roligt och hon var såååååå sugen, det brukar hon ioförsig vara vara men efter några veckors vila var suget om möjligt ännu större. Hon är så himla härlig och nu ska vi öva höger vänster ut. Älskar hennes stopp, de är helt helt underbara!

Yrsa, Wicki och Bonnie fick samträning. Märks att de tappar mycket när det inte tränas tillräckligt och nu är det fokus på höger, vänster och ut för de oxå framöver.

Fina fyran har tyvärr flyttat men framöver väntar annat spännande!

Har för övrigt underbar utsikt från min lägenhet på herrgården.

Finns det hjärterum, finns det stjärterum. Eller? En hög med hundar som helst ligger i samma bädd..

Leave a Reply

Your email address will not be published.