2019

December försvann i ett rasande tempo med många timmar på jobb.

Ivy är påväg igång igen, just nu fortfarande i skritt. Ibland känns det bara som att det är lite mer motigt.

Fyran hänger med Ivy inomhus då hon tyvärr blir alldeles för stressad av att hänga med de andra i hundgården, tror tyvärr inte att hon kommer stanna kvar hos mig. Det gör mig otroligt ledsen för hon är en sån fantastisk hund. Hon är så rolig att träna och jag tror verkligen på den hunden. Men det är synd om henne när det inte funkar att leva och rastas tillsammans med de andra.

Walter och jag tränar fot, fot, fot och ännu mera fot. Underbart när jag just nu bor i lägenhet med upplyst parkering. Det finns tyvärr inga ursäkter till att inte träna. Endel apportering oxå såklart. Stopp och närsök har han lite koll på med. Han är en envis ung man, men helt fantastisk. Han vill så gärna vara till lags och han gör alltid sitt bästaste i träningen.
Bilden nedan är på Walter i november.. Vi har mycket att jobba på gällande utställningen. Funderar på om jag ska ställa honom i Moheda i mars. Ska i vilket fall försöka ta lite nya bilder på hundarna snart..

Lilla W och jag jobbar på att springa rakt och långt. Det går framåt. Yrsa hänger oxå på den träningen. Hon har haft såna underbart raka linjer, men man tappar tyvärr när man inte tränar så mycket.

Spaniel tränar på att gå som en spaniel, hon sköter sig bra.

Ska försöka bli lite bättre på att uppdatera här nu när träningen pågår för fullt inför våren. Ser fram emot att isen släpper och vi kan börja träna vatten. Har en sån fantastisk linje utanför min lägenhet som jag vill köra i vattet. Tänker på den varje dag jag tittar däråt. haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.