Den där blicken.

Det har varit något som inte stämmer. Ibland när fröken har kollat på mig har det varit något med den där blicken. Jag tycker att även hennes beteende har ändrats något.

Är just nu så besviken på mig själv över att jag inte litade på den där känslan och åkte iväg och undersökte tidigare. Nu är det koppel vila och laser som gäller i några veckor för Ivy. Älskade hund som har försökt att informera men ändå hängt på och alltid gjort sitt bästa.
___________________________

Har varit i Göteborg i dagarna 4 med Yrsa, Ivy och Walter. Jag är SÅ imponerad över hur duktiga de är och hur de finner sig i att helt plötligt spendera dygnet runt (med promenader såklart) i ett rum och bara finna sig att vara där tillsammans när det samtidigt är hundar och förare som låter utanför och runtomkring. Medans de inte säger ett ljud. Det enda ljud har nog varit när Walter väckte mig igår natt när han var dålig i magen och informerade om att han verkligen var tvungen till att gå ut.

Det finns fördelar med att bo med en träningshall på andra sidan väggen. Helt okej med inomhusträning när det är kallt och vinter. Walter och jag tränar mycket fotgående just nu. I helgen med störning av godisskålar, det skötte unge herr W fint.

Brrrr… idag blir det träning utomhus i kylan. Men det är iallafall soooool och det tycker jag om!

Leave a Reply

Your email address will not be published.