Flatmästerskapet

Ganska precis hemkommen ifrån årets flatmästerksap.

Så väldigt roligt att få träffa massor av människor som man träffar allt för sällan!

Ivy startade i UKL.

På första stationen fick hon leta lite, löste det helt okej.
Andra stationen fastnade hon för kort, vi har inte tränat tillräckligt med dolda nedslag. Hon letade superfint, fast lite för kort. Och så blåste föraren på station 3 stopp på sin hund och Ivy stannade som ett ljus! (de låg väldigt nära varandra.) Jag är väldigt glad att hon har så fina stopp, men sen har vi tyvärr inte kommit längre. Vi har inte riktigt pusslat ihop vad som ska hända efter stopp så hon förstod tyvärr ingenting.

Tredje stationen var fotgående och sedan markering. Den löste hon superfint.

Fjärde stationen var det ett träd påläggen, hon löste denna fint oxå.

Femte stationen löste hon ok, det vart något litet spöke bakom henne när hon skulle lämna av, med tanke på att jag redan hade nollat så petade jag lite på avlämningen istället. en eller två nollor spelar ju saksamma. Jag är nöjd med fröken och ser fram emot hösten!

Yrsa startade i ÖKL, jag vart så himla nervös på första stationen. En dubbelmarkering, hon såg det första kastet, hörde endast det andra kastet och jag borde inte chansat på att hon skulle lösa det. Hon förstod ju att det inte var en först kastade jag ville ha och letade.. Jag kan inte komma ihåg att jag brukar vara så hemskt nervös men jag kunde inte få till ett stopp. Det bara gick inte, för när hon hade stannat så hade jag inte lyckats få fram ett höger. intressant när kroppen låser sig så.

De andra stationerna gjorde hon fint och jag är mycket nöjd med henne!

Trevlig dag och det är skönt med tävling på nära håll.

Äntligen har det kommit lite regn och nu är det tre som ska tränas innan jag somnar.
Bra lördag.

Helt okej med badpaus på promenaderna enligt de fyrbenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.