September

Hösten är här och igår va spanielerna på sin första arbetsdag för säsongen. Vi hjälpte till på harjakt hela dagen och de va väldans trötta när vi kom hem. De skötte sig både bra och dåligt och att de för några dagar sedan visade något om att de hade dålig kondis, hade de helt glömt bort igår, när man är på jakt så har man inte tid att känna efter.
Några (alldeles för många) fasaner va iväg på tur igår kväll och vi fick spendera någon timme på att hjälpa till att få hem dem. Bonnie & Clyde hade helt glömt bort att de va trötta och Bonnie hade sitt livs bästa vilda jakt med hjälp av Chins. Chins tyckte det va jättekul. Hon har inte riktigt någon plan men att hoppa runt bland massor flygande fasaner är att leva livet.

Essie har flyttat hemifrån på heltid och imorgon ska Walter besiktas och förhoppningsvis flytta till sitt nya hem! Det är viktigt att ha hundar som trivs bra ihop när de ska leva tillsammans. Essie kommer alldeles säkert bli lycklig

Chins är tillbaka efter löp och vi har orimligt mycket att träna på. Förhoppningen är att kanske kunna starta på ett B-prov i höst, men vi får se hur träningen går framåt. Fokus just nu är markeringar och sök.

Clyde är anmäld till vattenprov på torsdag. Han är eg inte helt redo men det är kanske det sista för säsongen så vi provar. Har fått hem lite änder att träna med så vi får se hur det går i veckan.

Favoriter

Leave a Reply

Your email address will not be published.