16 februari

Essie tycker inte riktigt att fotografering är med på priolistan över viktiga aktiviteter.

Underbara hundar!
Det har varit kallt men soligt hemma. Alla hundar gillar snön, förutom Essie. Man blir inte så terränggående när man är liten och det är ganska mycket snö så hon håller sig mest på vägen. Kan tänka mig att hennes utflykter blir längre när hon kommer utanför grusvägen.

I lördags så kom Emma och Nisse på besök och det blev två träningspass innan det blev kväll och mörkt. På söndagen var det dags för heldagsträning! På förmiddagen var det först unghundar och sedan jaktlydnad. På eftermiddagen var det Öppen träning.

Unghundsträning med Chins

Planen var eg att Chins skulle gå på Unghundsträning, Walter på Jaktlydnad och Ivy på Öppen träning. Chins hängde med på unghundsträningen och skötte sig utmärkt. Lugn och behaglig att ha vid sidan. Walter som ju fortf äter antibiotika fick tyvärr inte vara med på Jaktlydnaden utan där hängde Ivy på istället. Velade lite mellan Ivy och Yrsa på öppen träningen. Ivy fick hänga på men nästa gång blir det nog Yrsa. Ivy är väldigt behaglig, men direkt när jag koncentrerar mig på någon annan så stänger hon av lite och när hon väl sedan ska arbeta så är hon liksom lite avtrubbad. En träningssak ja, men vi har massor att öva på själva så den 28e blir det Yrsa som får hänga på istället och så får vi se vem av dem det blir den 14e mars.
Det finns lite platser kvar på vissa träningar och jag har lagt till fler datum på de öppna träningarna mot ÖKL då det va stort intresse. In och kika på hemsidan och skicka ett mejl till emilia@bengtsdottir.se eller ett sms till 072-325 27 28 vid frågor!
https://bengtsdottir.se/kurs.html

Lemon och Essie

De små gillar varandras sällskap. Essie vill oftast helst ligga nära någon och på kvällarna så ser man henne nästan alltid ligga tätt, tätt intill Clyde eller Chins. På dagarna är hon mest väldigt pigg och då ser man henne sällan ligga still.

Efter träningen i söndags så åkte jag en runda förbi skogsmaskinerna och sedan kom Kalle upp på kvällen och vi åt räkor innan jag somnade orimligt tidigt. Vi har inte helt samma dygnsrytm så igår hann jag datorjobba några timmar innan han vaknade och så blev det frukost med pannkakor i soffan till en film. Promenad med hundarna på eftermiddagen och kloklippning som ju hör måndagar till.

Leave a Reply

Your email address will not be published.