10 maj – B-prov

B-prov NKL Trekanten.

Först ut var Fyran m start nr 9.

Det vart mycket och rörigt för henne, fortgående var inte som det borde med alla störningar bredvid som hon tränats för lite på. Markeringarna löste hon fint, hade lite svårt att hitta tillbaka till mig och det var lite allmänt rörigt.

Hon förstod inte riktigt vad jag menade när jag skulle skicka ut henne på söket, bestämde då att om och när hon gör det bra så bryter jag. Till slut kom hon ut och gjorde någonting, plockade in tre och då valde jag att bryta. Vi får helt enkelt träna mer!

Sist ut för dagen var lilla W (Wicki)

Hon övermarkerade första landmarkeringen rejält och fick leta en stund innan hon började leta sig hemåt. Den andra landmarkeringen löste hon ok. Hon gjorde ett helt okej sök och löste vattenmarkeringarna fint. Det var inget outstanding arbete men hon löste allting!

Är väldigt nöjd med det som varit vårat prio i träningen verkar ha löst sig fint.

Sedan var ju Yrsa anmäld till två dagar med B-prov i ÖKL. Tänkte när jag anmälde att det vore väl typiskt om hon skulle börja löpa lagom till de enda proven jag har haft möjlighet att anmäla till pga arbete och sånt som ibland tar lite mycket tid ifrån fritidsaktiviteter.. SÅKLART att hon började löpa häromdagen.. Men spännande tid nu, planerad parning mellan Yrsa och Kells!

Leave a Reply

Your email address will not be published.