Fullt upp!

Februari är redan här, tiden går alldeles för fort.

Fick någon dag m fasanjakt i förra veckan och det var väl det, det känns långt kvar till augusti och första andjakterna nu. Jag sköt själv och både Yrsa & W passade på att apportera igen för alla de fåglar de inte fått hämta under säsongen. Nåja, de var glada, jag var glad och vi har ju ett bra tag att träna stadga på nu.

Har även spenderat en hel dag på rådjursjakt(många år sen sist). Vädret var fantastiskt, men jag tror jag lämnar rådjursjakten till en gång om året när jag bjuder ner Bella & Knut.

Det är många hundar här hemma som tränas just nu och roligt är det. Har en del bekymmer med de olika hundarna som jag funderar endel över. Problem är ju till för att lösas så det ska nog bli bra. Längtar något enormt till varma sommarkvällar och långa promenader vid sjön, så otroligt trött på mörker, regn, blåst och lager på lager med kläder.

Det är mycket aktiviteter inplanerade under våren, full fart i både FRK och SSRK! Jag hoppas att jag själv har hunnit träna mina hundar så jag har möjlighet att starta lite under våren. Det tar mycket tid att vara engagerad i både FRK och SSRK, men det är SÅ roligt och jag lär mig så mycket under tiden!

Hoppas vi ses på någon aktivitet under våren!

Inte långt kvar till shortsväder!

Leave a Reply

Your email address will not be published.