December

Den 8e december började Yrsa löpa. Spännande! Nu är det inte långt kvar tills vi ska på roadtrip.

Jag har haft en fantastisk helg och en mycket bra födelsedag. Är så glad över alla härliga, underbara människor jag lärt känna tack vare hundarna.

Dagen har spenderats på fasanjakt i ett regnigt skåne. Tänkte först endast ta med lilla W eftersom att Yrsa lever i en liten bubbla innan hon börjat löpa. Men efter lite funderande fick Yrsa följa med ändå. Det valet ångrar jag inte en sekund, bubblan har nog försvunnit nu när hon börjat löpa.
Efter sista drevet var avblåst gick jag, Yrsa och lilla W in och eftersökte i skogen. Det var helt avkopplande att strosa runt där medans hundarna letade fasaner. Även fast de säkert hade sina mindre bra stunder idag så var jag så himla nöjd med de när vi var klara. De gör verkligen sitt bästaste.

Leave a Reply

Your email address will not be published.